sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Pennut kolme viikkoa!


Hyvää palmusunnuntaita! 

Viikko on vierähtänyt nopeasti ja pennut kasvaneet valtavasti. Kaikilla on silmät täysin auki ja pilkut alkavat vahvistua ihosta myös turkkiin. Viime viikolla Kokolta poistettiin tikit ja emän ei tarvitse enää varoa haavaa. Koko onkin ulkoillut reippaasti ja innostunut leikkimäänkin ja pelaamaan palloa.
Pennut ovat alkaneet maistella hieman muutakin ruokaa kuin vain maitoa. Kyllä pennuille maistuu! Myös kuuloja on alettu testailla ja tarkkailla.
Pennut pääsivät myös pentulaatikosta pois isompaan tilaan. Nyt ensimmäistä kertaa kokeilen opettaa pentuja käymään pellettilaatikossa tarpeillaan. Olen nostellut pentuja sinne ahkerasti heti kun ovat heränneet ja ovat onnistuneesti jo osanneet käyttää sitä. Pentujen käsittelyä on lisätty ahkerasti ja myös perheen pienet kädet ovat olleet innoissaan kun ovat vihdoin päässeet pentulaatikon viereen paijaamaan pentuja. Pikku pennut ovat myös alkaneen leikkiä ja painia hieman keskenään. Myös metelitaso on noussut ja laatikosta kuuluukin kaikenlaisia ääniä.
Yhteydenottoja on tullut aivan valtavasti ja pennuista kiinnostuneiden lista on pitkä. Pentujen kuuloja täytyy kuitenkin vielä tarkkailla ennen kuin valitsen pennuille uudet tulevat omistajat.















UROKSET:
VAALEANSININEN (BLAFFA)

SININEN


BEIGE

HARMAA

RUSKEA



NARTUT:
PUNAINEN

ORANSSI

VIOLETTI